Skip to content

Tuinontwerp.

Creëer samen met ons uw droomtuin

Boomkwekerij van den Berk biedt de mogelijkheid om – samen met onze specialisten – uw droomtuin te ontwerpen. Van een kleine achtertuin tot een landgoed; onze ontwerpers gaan elke uitdaging samen met u aan. Door onze creatieve en vakkundige expertise wordt iedere tuin een bijzondere plek. 

Om van uw wensen tot het uiteindelijke resultaat te komen, hebben wij een helder en overzichtelijk stappenplan opgezet. Dit stappenplan zorgt voor een overzichtelijke samenwerking tussen de ontwerper en opdrachtgever. En dat is nou precies wat wij hiermee willen bereiken!

FASE 1
Schetsfase
De eerste fase bestaat uit een vrijblijvende ontwerpsessie met één van onze ontwerpers. In deze sessie gaan we samen op zoek naar wat de tuin voor u betekent. Door samen te schetsen, komen er verrassende ideeën tot uiting. De basis voor het definitieve ontwerp wordt hiermee gelegd. De bouwstenen.
FASE 1
FASE 2
Ontwerp
Met behulp van de bouwstenen uit de eerste fase én een inmeting van uw tuin, gaan we ontwerpen. Uw wensen staan hierbij uiteraard centraal. Zo kunt u kiezen uit een tuinontwerp, beplantingsplan of sfeerbeelden in 3D. De kosten van deze producten zijn afhankelijk van de grootte uw tuin en de mate van complexiteit.
FASE 2
FASE 3
Korting
Wanneer het ontwerp is opgeleverd, kunt u de stap maken naar het aanleggen van de tuin. Hierbij willen wij u een stap in de goede richting helpen. Als boomkwekerij en tuincentrum in één bieden wij u een kortingsbon aan van maar liefst 10% op het totaalbedrag van uw beplanting.
FASE 3
FASE 4
Uitvoering
Nadat het ontwerpproces is afgerond, kunnen wij u ook volledig begeleiden in het uitvoeringsproces. Hierbij werken wij samen met de beste hoveniers uit de regio, om zo uw droomtuin te realiseren. Natuurlijk zullen wij hiervoor eerst een offerte opstellen, om vervolgens het ontwerp te gaan realiseren.
FASE 4
OFFERTE
Ontwerp aanvragen?
Heeft u interesse om dit traject met ons te doorlopen en bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan snel contact met ons op.
OFFERTE