Skip to content

Over ons.

Wij zijn Boomkwekerij van den Berk

In het grensgebied van Den Dungen en Sint-Michielsgestel bevindt zich aan de rand van een poldergebied Boomkwekerij van den Berk B.V. Wij zijn een gezond familiebedrijf en sinds 1970 actief in het kweken en verhandelen van het complete assortiment tuinbeplanting. Op diverse percelen met een gezamenlijke oppervlakte van ±15 hectare worden diverse soorten bomen, heesters en coniferen gekweekt. 

Daarnaast wordt een gedeelte van het assortiment betrokken van onze betrouwbare leveranciers. Zo zijn wij in staat om complete plantenpakketten te leveren aan onze klanten. Hierbij staan twee zaken centraal: de deskundigheid van ons advies en de hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening. Van onze producten, tot de orderafhandeling en uiteraard de manier van kweken. 

Tot slot vinden wij duurzaamheid ook ontzettend belangrijk. Wij zijn niet voor niets als jaren in het bezit van het certificaat ‘on the way to planetproof’ (voorheen ‘milieukeur’). Hierdoor zijn onze werkwijzen bewuster en milieuvriendelijker geworden. Maakt u snel kennis met ons deskundige team! 

Ons team.

Aangenaam kennis te maken

Bedrijfsvideo.

Kijk snel hoe het er bij ons uit ziet