Skip to content

Vacature Medewerker Boomkwekerij.

Samen voor een optimaal resultaat

Wij zoeken een vakbekwame en enthousiaste medewerker voor de boomkwekerij.

Tot de taken behoren alle voorkomende werkzaamheden in de kwekerij: planten, snoeien, rooien, uitvoeren van gewasbescherming en ook het laden van bestellingen. 

Wij vragen de volgende kwaliteiten: een afgeronde opleiding boomkwekerij, een BBL-leerling boomkwekerij of vergelijkbaar, een grote mate van zelfstandigheid, enthousiasme, collegialiteit en flexibiliteit.

Wij bieden een afwisselende functie in een prettig team en mooi bedrijf met ruimte voor eigen inbreng en initiatief, een salaris conform de CAO open teelten, uitzicht op een vast dienstverband en opleidingen en ontwikkeling binnen het bedrijf. 

Soort dienstverband: Voltijd, onbepaalde tijd of BBL-dienstverband.

Voor meer informatie kun je bellen met 073 594 16 51 of stuur ons een mail met je motivatie en cv. Dit kun je sturen naar pedro@allebomen.nl.

We zien uit naar jouw reactie! 

Wij zijn Boomkwekerij van den Berk

In het grensgebied van Den Dungen en Sint-Michielsgestel bevindt zich aan de rand van een poldergebied Boomkwekerij van den Berk B.V. Wij zijn een gezond familiebedrijf en sinds 1970 actief in het kweken en verhandelen van het complete assortiment tuinbeplanting. Op diverse percelen met een gezamenlijke oppervlakte van ±15 hectare worden diverse soorten bomen, heesters en coniferen gekweekt. 

Daarnaast wordt een gedeelte van het assortiment betrokken van onze betrouwbare leveranciers. Zo zijn wij in staat om complete plantenpakketten te leveren aan onze klanten. Hierbij staan twee zaken centraal: de deskundigheid van ons advies en de hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening. Van onze producten, tot de orderafhandeling en uiteraard de manier van kweken. 

Tot slot vinden wij duurzaamheid ook ontzettend belangrijk. Wij zijn niet voor niets als jaren in het bezit van het certificaat ‘on the way to planetproof’ (voorheen ‘milieukeur’). Hierdoor zijn onze werkwijzen bewuster en milieuvriendelijker geworden. Maak snel kennis met ons deskundige team!