OVER ONS

In het grensgebied van Den Dungen en Sint-Michielsgestel bevindt zich aan de rand van een poldergebied Boomkwekerij van den Berk B.V. We zijn een gezond familiebedrijf, sinds 1970 actief in het kweken en verhandelen van het complete assortiment tuinbeplanting. Op de diverse percelen met inmiddels een gezamenlijke oppervlakte van +-15 hectare worden diverse soorten bomen, heesters en coniferen gekweekt.

 

Daarnaast wordt een gedeelte van het assortiment betrokken van geselecteerde, betrouwbare leveranciers zodat wij in staat zijn complete plantenpakketten te leveren aan onze klanten. Deskundig advies is een service die daarbij bij ons hoog in het vaandel staat.

Het perceel grenzend aan het kantoorgebouw is ingericht als tuincentrum. Zowel de zakelijke (hoveniersbedrijven, grootgroen-bedrijven en overheden) als particuliere markt wordt bediend. Kwaliteit is een van onze speerpunten en dat geldt voor alle aspecten: de producten, de orderafhandeling en uiteraard de manier van kweken.

Duurzaamheid van onze producten en handelswijzen vinden wij belangrijk en hiermee houden wij rekening in onze bedrijfsvoering. Al jaren zijn wij in het bezit van het certificaat 'on the way to planetproof' (voorheen 'milieukeur'). Hierdoor zijn onze werkwijzen bewuster en milieuvriendelijker geworden en wordt er een beter evenwicht tussen ons bedrijf en de omgeving bereikt.

Wij streven naar meer groen, overal waar het kan!

ONS TEAM

Met dit team werken we dagelijks aan het onderhoud van al het groen en verbeteren we onze diensten.

e-mail: info@allebomen.nl | Telefoon: 073 594 16 51 | Bosscheweg 57, 5271 TM | Den Dungen, Sint Michielsgestel
 

Openingstijden :

Ma: 8:00 - 18:00 u
Di: 8:00 - 18:00 u

Wo: 8:00 - 18:00 u
Do: 8:00 - 18:00 u
Vr: 8:00 - 18:00 u
Za: 8:00 - 16:00 u

©2018 by Boomkwekerij van den Berk